Sziegl Ildikó vagyok. Régóta foglalkoztatnak az ásványok. Eleinte "csak" a szépségük varázsolt el. Kristálygyógyász barátnőmtől kaptam ajándékba egy gyönyörű karkötőt, részletes tájékoztatóval a benne lévő ásványok hatásairól. Nem voltam teljesen szkeptikus, de bevallom voltak bennem kérdőjelek. Úgy voltam vele, hogy örömmel fogom hordani, hiszen imádom az ásványokat és  gyönyörű a karkötő. Ki lehet találni mi történt :)

Azt gondolom a saját tapasztalat mindennél erősebb, kétségeket kizáró.  Ez volt az a pont, amikor elkezdtem komolyabban kutatni. Tanulmányokat, irodalmakat olvastam ezeknek a féldrágaköveknek, drágaköveknek a hatásairől, származási helyeiről. Minél többet tudtam meg ezekről a természetes csodákról, annál jobban váltam a rajongójukká. Az ásványok évezredek óta jelen vannak az életünkben, hihetetlen energiával rendelkeznek, segítenek lelki vagy fizikai betegségekben egyaránt.

Éppen ezért szeretném,  ha minél több ember megismerné az ásványokat, és legalább annyi örömöt okozna Mindenkinek, amennyit Nekem.

 

Üdvözlettel: Szildi